Що думають майстрині про гель-лаки Divia?

Спеціалісти з манікюру дуже уважно і обережно обирають матеріали для роботи. Низька якість витратників не дозволить їм успішно працювати. Після невдалої спроби клієнтки більше не повернуться, ще й створять погану репутацію і відвадять інших. Тому той факт, що гель-лаки Divia мають зростальний попит, говорить про гарну якість товарів цього бренду.

  

Серед переваг гель-лаків Divia користувачі зазначають наступне:

  • “Ціна викликає спочатку недовіру. Але коли консультант вмовив мене хоча б спробувати, я погодилась. Перше враження видалось напрочуд позитивним. Обраний мною вишневий гель-лак Divia мав зручну для нанесення консистенцією. Друге, на що я звернула увагу, була насичена пігментація. Навіть один шар забезпечував щільне перекриття. Під час використання я не помітила різниці між цим продуктом та дорожчими аналогами.”
  • “Спочатку гель-лак Divia я використала на собі. Хотіла перевірити його витривалість у реальному житті. І знаєте що? Він мені дуже сподобався. Навіть через три тижні носіння я не помітила сколів або відшарування. До того ж полімеризацію під лампою матеріал переніс також пречудово, без якогось печіння або деформування поверхні. Тепер вся моя палітра складається із гель-лаків Divia. Тішить, що в каталозі виробника їх дійсно дуже багато.”

Це були відгуки двох майстринь. Але аналіз показує, що вони відображають загальне ставлення до продукції цього бренду.

  

Спробуйте гель-лаки Divia у своїй практиці

Замовити їх можна в інтернет-магазині власника торгової марки. Переходьте за посиланням.